Twój koszyk jest pusty ...
» » MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEB WITALNY BIO 500 g - ROSENFELLNER

Kategorie

Hity sklepowe

NAPÓJ OWSIANY BIO 1 L - NATUMI

NAPÓJ OWSIANY BIO 1 L - NATUMI

7,64 zł6,89 zł
SKŁADNIKIWoda, pełnoziarnisty owies*(15%), olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny napój z pełnoziarnistego owsa. Jest to produkt w 100% roślinny, nie zawiera laktozy oraz cholesterolu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…
PASTA KOKOSOWA BIO 200 g - AMAIZIN

PASTA KOKOSOWA BIO 200 g - AMAIZIN

8,70 zł8,06 zł
SKŁADNIKIkokos* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISPasta kokosowa AMAIZIN to delikatny koncentrat powstały z  odsączonego, czystego miąższu z kokosa . Organiczne kokosy rosną na certyfikowanych plantacjach na Sri Lance. Pasta kokosowa AMAIZIN…

Kontakt

  • Eko Anna
    34-300 Żywiec
    os. Młodych 1
    NIP: 553-001-54-08
  • E-mail:kontakt@ekoanna.pl
  • Telefon533 298 389
  • Godziny działania sklepucodziennie 9.00 - 16.00, w soboty 10.00 - 14.00

Cennik

Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEB WITALNY BIO 500 g - ROSENFELLNER
Super promocja

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEB WITALNY BIO 500 g - ROSENFELLNER

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 8,60 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier - 14,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 8,60 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: 6410

Kod producenta: 9120012130357

Stan magazynowy: 0 szt.

Kod EAN: 9120012130357

Cena: 5,56 zł

Cena katalogowa: 7,89 zł

Oszczędzasz: 2,33 zł

Chwilowo niedostępny

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
maka pszenna*, maka pszenna pełnoziarnista*, maka żytnia pełnoziarnista*, suszony zakwas żytni (maka żytnia pełnoziarnista*, woda), sól, nasiona lnu*, słonecznik*, przyprawy do chleba*, regulator kwasowosci: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:  kJ /  kcal
Tłuszcz:  g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:   g
Węglowodany:  g
w tym cukry:   g
Białko:  g
Sól:  g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Mieszanke nalezy wsypac do miski, dodac 9 g suszonych drozdzy lub
21 g swiezych drozdzy i 320 ml letniej wody, zagniesc ciasto.
Pozostawic ciasto do wyrosniecia w temperaturze pokojowej na 30
minut. Posmarowac olejem forme do pieczenia ciasta forme do
pieczenia ciasta olejem. Przez chwile ugniesc ciasto i umiescic w
formie do pieczenia. Przykryte ciasto odstawic do wyrosniecia w
temp. pokojowej na 30 minut. Nastepnie włozyc do piekarnika.

Pieczenie góra/dół: 220 ° C (nagrzane wstepnie)
Termoobieg: 200 ° C (nagrzane wstepnie)
Czas pieczenia: sredni poziom piekarnika przez ok. 35 - 45 min.
Po 20 min. zmniejszyc temperature o około 20 ° C.

Sposób przygotowania z proszkiem do pieczenia:
Mieszanke nalezy wsypac do miski, dodac 1 paczke proszku do
pieczenia i ok. 300 ml letniej wody, zagniesc ciasto. Posmaruj forme
do pieczenia ciasta olejem, umiesc ciasto w formie i piecz w temp.
175 ° C we wczesniej nagrzanym piekarniku przez 45 min.
Wskazówka do pieczenia w piekarniku: Umiesc w piekarniku
naczynie z goraca woda aby zapobiec nadmiernemu wyschnieciu
chleba.

Sposób przygotowania w wypiekaczu do chleba:
Napełnij urzadzenie do wypiekania chleba 320 ml wody. Dodaj
mieszanine do wypieku. Włacz
program ""normal"", kolor ""dark"". Wypieczony bochenek ma ok. 750 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywac w suchym miejscu, chronic przed ciepłem.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl